Strömögatan 7, Kista, Kista - Kontor
Strömögatan 7, Kista, Kista - Kontor
Strömögatan 7, Kista, Kista - Kontor
Strömögatan 7, Kista, Kista - Kontor
Strömögatan 7, Kista, Kista - Kontor
Strömögatan 7, Kista, Kista - Kontor

Kista | Kista

Favorit Dela

Strömögatan 7

Korttidskontrakt i Kista.

Beskrivning

Hyr en ljus och trevlig kontorslokal med rumslösning och större konferensrum. Detta kontor hyrs ut på konttidskontrakt och är prisvärt. Lokalen kan till att börja med hyras under en ettårsperiod med ett års förlängning i taget. Fastigheten är belägen ett stenkast från Kistamässan. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    760 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 760 1 500

Utförande

Planlösning:

Ljus kontorslokal med rumslösning och separat pentry.


Omgivning

Omgivning/natur:

En kort promenad bort hittar man Kista Galleria med sitt rika serviceutbud och sina generösa öppettider. I Kistas kontorskvarter finns även flertalet lunchrestauranger i nära anslutning till fastigheten. Fastigheten är belägen nära Kistamässan och Victoria Tower som inrymmer både hotell, kontor, konferens, restaurang och Skybar vilket bidrar till den aktiva omgivningen.

Närservice:

I närområdet finns det både restauranger, frisör, kiosk och blomsteraffär. En populär cykelaffär har etablerat sig här och är välbesökt då många cyklar till och från Kista. Kista Galleria, som ligger några minuters promenad bort erbjuder det mesta som man kan tänkas behöva, en av Sveriges mest välbesökta Gallerior.

Kommunikationer:

Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg eller buss. Pendeltåget (Helenelund) går numera direkt till Arlanda och Uppsala. För den bilburne är förbindelserna goda både i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma stannar i Kista.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Fridén

Johan Fridén

johan.friden@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 05

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Strömögatan 7

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör