Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 25, Mariehäll

bromma

Kontorslokal kombinerat med lättlager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 323 - 323 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Denna kombilokal har en kontorsdel för ca 20 arbetsplatser och en lagerdel på ca 50 kvm. Kontorsdelen är idag kombinerad med enskilda rum och öppen planlösning men detta kan anpassas efter önskemål och antingen öppnas upp helt eller skapa fler rum. Lagerdelen har egen inlastning via lasthiss och kaj. Det finns gott om parkering både på mark och i garage.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 323 323

Omgivning

Närservice

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Dokument

Sökhjälp