Skriv ut

Skapa PDF

Smedbyvägen 8, Upplands Väsby

upplands väsby

Kontor och lager i strategiskt område vid E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 500 - 6 300 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Egen byggnad med bra läge nära E4:an och Infra City. Huset uppfördes och stod klart för inflyttning år 2002 och är lätt att anpassa då det är pelarbyggt. Huset har 4 våningar för kontor och vardera plan är ca: 1400 kvm. Uthyrningsbar yta från ca: 500 kvm.Nu planeras det även för uppförande av lagerytor om ca: 5000 kvm i anslutning till byggnaden och dessa erbjuds i samband med att man hyr kontorsyta.

Utförande

Byggår

2002

Våningsplan

1 av 4

Teknisk information

Takhöjd

2,8 m

Ventilation

Mekanisk till och frånluft med kyla

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 6 300

Omgivning

Närservice

Fastigheten ligger i sydvästra delen av Upplands Väsby tätort, utmed Smedbyvägen som leder till E4, mindre än fem minuters bilfärd bort. I Väsby Centrum finns ett femtiotal butiker och restauranger samt närservice som vårdcentral, apotek, folktandvård och bankkontor.

Kommunikationer

Buss: Områdets busshållplats ligger precis utanför och har avgångar till Upplands Väsby station, Kista och till Infra City. Väsby Cent Pendeltåg: Restid till Arlanda och Kista är under 10 min och Stockholm City ca: 30 min. Tåglinje 36 mellan Märsta och Södertälje Centrum sa

Övrig information

Övrigt

Upplands Väsby kommun har flera internationellt kända varumärken etablerade inom kommungränserna. Cederroth, Öhlins Racing, TNT och Kia Motors, Nordic Modular Group, Axcent of Scandinavia, Atos IT Solutions samt SC Motors mfl är några av företagen som valt att etablera sig här. Kommunen är samtidigt en integrerad del av Storstockholm med tillgång till hela regionens service- och arbetsmarknadsutbud på pendlingsavstånd. I rusningstrafik avgår sju pendeltåg i timmen från Upplands Väsby station.

Sökhjälp