Arbogaån | Arboga

Favorit Dela

Ångbåtsgatan

Lantmännen Fastigheter har 90 kvm kontor nära Arbogaån att hyra.

Beskrivning

Vid Ångbåstgatan i Arboga finns det lediga lokaler om ca 90 kvm. Lokalerna ligger en trappa upp med tillgång till hiss och toalett. Det finns även lager lokaler samt uppställningsytor utomhus i nära anslutning. Hyresgäst bör vara momsförpliktade. För visning eller mer info. Ring och prata med Robert Brofeldt, tel: 070-588 86 00
  • Total yta

    90 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Aborren 5

Planlösning:

De två rummen ligger en trappa upp i fastigheten. Handikappstoalett finns direkt när man kommer in nere i lokalen. Hiss finns.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Robert Brofeldt

Robert Brofeldt

robert.brofeldt@lantmannen.com

070- VISA NR 070-588 86 00

Marknadsförs av Lantmännen Fastigheter AB
lantmannenfastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Ångbåtsgatan

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Fler annonser från denna annonsör