Skriv ut

Skapa PDF

Viagatan 23B, Via

kumla

Produktionslokal med kontor, personalutrymmen och inhägnad gård.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Storlek: 673 m²
Karta

Information

Beskrivning

Byggnaden är uppförd år 2011 och har en total bruksarea om 673 m² varav 440 m² består av öppen produktionsyta med 6 meter fri höjd. Resterande lokalyta består av fina kontors- och personalutrymmen i två plan samt en välkomnande entré med full takhöjd och hiss. I direkt anslutning till byggnaden finns en asfalterad innergård med in- och utlastning i markplan, total tomtyta uppgår till 3 872 m² varav merparten är inhägnad. Samtlig lokal- och tomtyta blir tillgänglig för ny hyresgäst och tillträde kan ske omgående.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 673

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Via industriområde i södra Kumla. Omgivningen präglas av lätt industri och logistik samt stora öppna fält och gott om grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

7 st. parkeringsplatser framför entré, plats för fler bilar finns på innergård.

Närservice

I centrala Kumla ca 2 km norr om fastigheten finns ett flertal restauranger, caféer och livsmedelsaffärer samt järnvägsstation och hotell. Närhet finns även till bygg- och fackhandel, exempelvis tar en bilresa till XL-Bygg i Björka ca 3 min och till Ahlsell i Hallsberg strax under 10 min.

Kommunikationer

Busshållplats finns ca 300 m från fastigheten. Från fastigheten är det ca 5 km till E20 avfart Byrsta och en bilresa till Örebro tar ca 20 min.

Övrig information

Övrigt

Expansionsmöjlighet om 18x18 m mot norr, se bifogad situationsplan.

Dokument

Sökhjälp