Rosenlundsgatan 54

Södermalm , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 m²

Hyra

4 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme & Kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 365 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektiv kontorslokal med ett högt och ljust läge.

Öppen kontorslokal med bra ljusinsläpp för det mindre företaget. Lokalen är anpassad för ca 4 fasta arbetsplatser. Pentry, wc och mötesrum byggs nytt. Hiss finns till lokalen. Garage i fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Källsortering för kontoret och återvinnings-abonnemang via Office Recycling erbjuds. Möjlighet finns att använda samma städfirma som städar i fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 40 4 500

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

4500

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Värme & Kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 365 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Siktet 5

Byggår:

1967

Renoveringsår:

2007

Våningsplan:

5

Planlösning:

Se separat pdf Planritning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker som ger liv till området dygnets samtliga timmar. Även Systembolag och andra mindre butiker finns nära. Tantolunden ligger på ett stenkast avstånd och inbjuder till sköna promenader eller en löprunda.

Närservice:

På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns mindre shoppingbutiker, bagerier, skomakare med mera. Flera restauranger och matbutiker finns i närområdet. Med en kortare promenad når du söders utbud av affärer och restauranger med mera. Sats finns i huset med en stor gym-anläggning.

Kommunikationer

Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra 100m från entrén. Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Buss 4 (Radiohuset-Gullmarsplan), buss 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och buss 74 (Mariatorget T-station-Sickla Udde) stannar nära entrén. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget (röd linje) ca 7-10 minuters promenad från kontoret. Du kan även nå Zinkensdamms tunnelbanestation på ungefär samma tid. Med bil är det enkelt att ta sig ut till E4:an. Det finns garageplatser i huset att hyra.
Rosenlundsgatan 54

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier