Skriv ut

Skapa PDF

Dammliden 1, Albyberg

österhaninge

Helt nyproducerad och klimatsmart lager/produktionslokal om ca. 1 139 kvm i utmärkt läge. Mycket yteffektivt och klimatsmart!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 139 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Moderna och ändamålsenliga lager-/produktionslokaler med hög standard under uppförande i Haninge kommuns nya expansiva företagspark; Albyberg. Lokalen har en total yta om 1 139 kvm, varav 956 kvm är höglager med en takhöjd från ca. 7,20m - 10 m. 103 kvm består av kontor, omklädningsrum och pentry. De resterande 80 kvm är del i inlastningszoner. Lokalerna skräddarsys för lager-/produktion-/kontor i enlighet med era önskemål. Mycket god access till och från lagerdelarna; 2 st vädertäta lastportar vid lastkaj, det finns också möjlighet att lasta in via ramp. Fastigheten har bergvärme, solceller på taket samt modern LED-belysning vilket ger en mycket kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmning och låg energiförbrukning. Välkommen att kontakta oss för vidare diskussioner om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag!

Utförande

Byggår

2017

Våningsplan

1

Teknisk information

Takhöjd

10 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 139

Omgivning

Omgivning/natur

Här byggs nu Haninges nya stora Företagspark Albyberg; endast 11 minuters bilväg från Globen och med ett mycket strategiskt och bra läge invid 73:an/Nynäsvägen och Dalarölänken. Hela området är omgiven av en mycket trevlig naturpark.

Närservice

Haninge Cantrum samt Jordbro Centrum når du med bil på några minuter, här finner du ett brett utbud av restauranger, butiker etc.

Kommunikationer

Området trafikeras av SL-buss vilken tar dig till/från Jordbro Station på endast 6 minuter. Läget är mycket strategiskt och har ett bra läge invid 73:an/Nynäsvägen och Dalarölänken.

Dammliden 1
Sökhjälp