Skriv ut

Skapa PDF

Vretenvägen 9, Solna strand

solna

Kontor med toppenläge i Solna Strand. Totalrenoveras i samband med ny hyresgäst.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 370 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Utförande

Byggår

1974

Våningsplan

3

Planlösning

22 arbetsplatser med gott om mötes- och konferensrum. Tänkt planlösning för denna lokal som idag är i behov av renovering. Lokalen ligger i perfekt läge intill T-bana och har fint ljusinsläpp från två håll. Vi iordningställer denna lokal tillsammans med ny hyresgäst.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 370

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommar perioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i när området. Upp till omkring 2 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på Behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter. Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flyglplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Dokument

Länkar

Vretenvägen 9
Sökhjälp