Skriv ut

Skapa PDF

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby

upplands väsby

Representativt kontor på 4 tr i en fastighet som ger ett ljust och exklusivt intryck.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 194 - 194 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till kontoret med det lilla extra. Takvåning högst upp i fastigheten med fin utsikt. Kontoret har fina ljusa ytskikt med genomgående parkettgolv av hög standard. Den befintliga planlösningen ger perfekta förutsättningen för ett stort kontor där flera medarbetare sitter tillsammans. Här finns även generösa gemensamhetsytor och konferens. För den som har behovet kan kontorsdelen lätt delas av från 2-5 kontorsrum. Detta är en representativ fastighet med en stor välkomnande entré med fantastiskt ljusinsläpp och exklusiva materialval. Här skapas ett trevligt första intryck för kunder, besökare och företagets personal.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Lokalens planlösning är väl genomtänkt med öppna härliga gemensamhetsytor tillsammans med två större kontorsrum. Perfekt för verksamheter som vill ge ett seriöst intryck inför kunder och besökare. Lokalen har ett pentry, 2 stycken wc samt ett duschrum. Här fås även ljusinsläpp från 2 håll.

Teknisk information

Takhöjd

4 m

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 194 194

Omgivning

Närservice

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder en otroligt populär lunchrestaurang rakt över gatan. Ett stenkast bort har du även en populär hotellkedja, mataffär samt gym och träningsmöjligheter.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage. Det finns även en besöksparkering precis utanför. Med busslinje som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.

Övrig information

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Dokument

Länkar

Johanneslundsvägen 2
Sökhjälp