Skriv ut

Skapa PDF

Bergkällavägen 32, Bredden Sollentuna

sollentuna

Utmärkt lager och verkstadslokal utrustad med tvätthall och oljeavskiljare. Till lokalen hör även en trevlig kontorslokal om 198 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 564 m²
Karta

Information

Beskrivning

Utmärkt lokal för dig som söker en kombinationslokal med verkstadsytor, lager och kontor. Lokalen har även ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Med befintlig planlösning är lagerdelen 350 kvm och kontorsdelen 198 kvm. Takhöjden i lokalen är på 4,8 meter. Kontorslokalen kan potentiellt omvandlas till lager/verkstadsytor med en takhöjd över 4 meter. Befintlig tvätthall om ca 30 kvm med befintlig oljeavskiljare. Lagerytan har god tillgänglighet med en porthöjd om 320 och bredd 260. Lokalen är utrustad med tre stycken wc, omklädningsrum samt två stycken duschar. Enklare pentry finns. Den befintliga kontorsytan är rumsindelad med tre stycken kontorsrum och ett konferensrum. Lokalen har en flexibel planlösning och möjlighet finns att konvertera kontoret till ytterligare verkstad, lagerytor.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 564

Omgivning

Omgivning/natur

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.

Närservice

För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Övrig information

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Dokument

Bergkällavägen 32
Sökhjälp