Fasad mot Enhagsvägen
Innfart parkering
Infart från Enhagsvägen
Lastport lager
Lastport lager från insidan
Enhagsvägen 10, Täby, Täby - Butik
Industri/Verkstad
Kont

Täby | Täby

Favorit Dela

Enhagsvägen 10

Välskött fastighet centralt i Täby. 1.009kvm lager 4,5m, 2 lastportar. ca800kvm mark runt fastigheten. 86kvm omklädning, kök. Samt flera p-platser.

Beskrivning

Eget hus med bra skyltläge i fastighet på Enhagsvägen 10 i Täby. Alla lokaler i markplan. Kontor, 2 omklädningsrum och stort kök ca 80kvm (mot Enhagsvägen) Från kontorsyta i markplan nås lagerdelen på 1.009kvm med en takhöjd på 4,5 meter. Vissa ytor är i dag inredda som konferensrum och en del nyttjas som garage. Det finns två lastportar som vardera är 3,6 meter höga och 3 meter breda. I anslutning till portar finns det gott om yta ca 800kvm asfalterad yta för lastning och lossning + parkering.
  • Total yta

    1089 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 86
Lager/Logistik 1 009

Service och bekvämligheter


Utförande

Byggår:

1984

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

Kontor och lager i ett plan. Kök och 2st omklädningsrum.


Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Företag i närheten:

Audi, Volvo, Toyota, Skoda, AutoExperten

Parkeringsmöjligheter/garage:

I anslutning till fastigheten finns ca 800kvm hårdgjord yta för rangerområde och ca 10-15 p-platser.

Närservice:

Fastigheten är belägen i Enhagens handelsområde med närhet till både Enebybergs centrum och Täby centrum där all tänkbar service som butiker och restauranger återfinns. Området kring Fastigheten utgörs av både bostadsbebyggelse och blandad kontors-, handels- samt industribebyggelse. Hyresgäster som Ingo, Autoexperten, Bilia och Office Depot finns i Fastighetens direkta närhet på Enhagsvägen.

Kommunikationer:

Cirka 50 meter från Fastigheten finns busshållsplats som trafikeras av buss 604 samt buss 619 som går till Danderyds sjukhus (tunnelbana) respektive Hägernäs station. Cirka en kilometer från Fastigheten ligger Roslags-Näsby station där Roslagsbanan passerar med täta avgångar och från vilken Stockholms innerstad/Östra Station nås på cirka 20 minuter. Via Centralvägen nås E18 och därmed även E4/E20. Med bil tar det cirka 15 minuter till Stockholms innerstad.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Enhagsvägen

Vägbeskrivning:

Via Centralvägen nås E18 och E4/E20. Med bil tar det ca 15 minuter till Stockholms innerstad.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Swedérus

Johan Swedérus

johan@shiftlokal.se

0854 VISA NR 0854515994

0708 VISA NR 0708268656

Marknadsförs av Shift Lokalteam AB
shiftlokal.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Enhagsvägen 10

Om Shift Lokalteam AB

Shift LokalTeam är ett marknadsteam specialiserat på förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget som är personalägt bildades redan 1992. Affärsidén är att genom vårt arbete skapa nytta för hyresgäster och värde för fastighetsägare. Våra tjänster är marknadsföring/uthyrning, köp/försäljning och inventeringar. Vår hemmamarknad är StorStockholm. Våra uppdragsgivare är både fastighetsägare och hyresgäster. Vår styrka ligger till stor del i vårt strukturerade arbetssätt som gör att vi gärna hanterar större och svårare uppgifter. Till detta kan naturligtvis läggas en gedigen erfarenhet och kompetens inom olika specialistområden. Tack vare Shift-upplägget och vår metodik skapar vi förutsättningar för effektiva insatser. Vi finns i härlig kreativ miljö i Gamla Stan.

Fler annonser från denna annonsör