Skriv ut

Skapa PDF

Gudmundsgatan 2, Gårda

göteborg

Trevlig och ljus kontorslokal om 120 kvm i Södra Gårda. Lokalen är belägen i ett gårdshus i nära anslutning till Brewhouse.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 120 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljust och fint kontor med bra standard. Lokalen är belägen på entréplanet. Här finner man kontorsytor, ett mindre pentry, toalett samt konferensrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1935

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 120

Omgivning

Företag i närheten

I nära anslutning till lokalen finns Brewhouse som är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg, som är Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling. Uppdraget är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom de kulturella och kreativa näringarna.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Närservice

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Övrig information

Övrigt

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Gudmundsgatan 2
Sökhjälp