Skriv ut

Skapa PDF

Eldkvarnsgatan 5,9, Industristaden/Kungsängen

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra och det tillkommer värme, el, vatten och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 90 m²
Karta

Information

Beskrivning

Två lokaler under uppbyggnad i etapp 2 Brf Hamnen Åsikten. Byggnaden kommer ligga i en härlig miljö invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark. Lokalerna om 86 kvm kommer färdigställas med en grundstandard och vara inflyttningsklara fjärde kvartalet 2018. Lokalerna är ej anpassade för café eller restaurangverksamhet. Hyran är 1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra.

Utförande

Planlösning

Det är två lokaler kvar på Eldkvarnsgatan som är under uppbyggnad. Samtliga lokaler kommer ha en grundstandard med linoleumgolv, gipsade och målade väggar, undertak med grundbelysning samt ett trinettkök inkl kyl, två kokplattor, överskåp ovan bänk. Det kommer också finnas en RWC med klinkergolv, kaklade väggar samt grundbelysning. Lokal 2 och 3 om 86 m² vardera har också en öppen yta med flera fönster och sina entréer ut mot Eldkvarnsgatan. RWC och trinettköket ligger längst in i lokalen även här.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 90 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra och det tillkommer värme, el, vatten och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Hamnen Åsikten Etapp 2 har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk.Till stadskärnan går du på 10 minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer

Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.

Länkar

Eldkvarnsgatan 5,9
Sökhjälp