Skriv ut

Skapa PDF

Skyttelgatan 15, Industristaden/Kungsängen

uppsala

Två lokaler kvar i etapp 2 Brf Hamnen Åsikten!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra och det tillkommer värme, el, vatten och fastighetsskatt. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 42 m²
Karta

Information

Beskrivning

En lokal kvar under uppbyggnad i etapp 2 Brf Hamnen Åsikten. Byggnaden kommer ligga i en härlig miljö invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark. Lokalen om 42 m² kommer färdigställas med en grundstandard och vara inflyttningsklara andra kvartalet 2019. Lokalerna är ej anpassade för café eller restaurangverksamhet. Hyran är 1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra.

Utförande

Planlösning

Det är en lokal kvar på Skyttelgatan som är under uppbyggnad. Samtliga lokaler kommer ha en grundstandard med linoleumgolv, gipsade och målade väggar, undertak med grundbelysning samt ett trinettkök inkl kyl, två kokplattor, överskåp ovan bänk. Det kommer också finnas en RWC med klinkergolv, kaklade väggar samt grundbelysning. Lokalen kommer ha en öppen yta med skyltfönster och entré ut mot Skyttelgatan. Trinettkök och RWC längst in i lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 42 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra och det tillkommer värme, el, vatten och fastighetsskatt. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Hamnen Åsikten Etapp 2 har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk.Till stadskärnan går du på 10 minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer

Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.

Länkar

Skyttelgatan 15
Sökhjälp