Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 6, Knivsta

knivsta

Nu ges möjlighet att hyra en öppen lageryta i markplan på 240 kvm i företagsparken AR.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 240 - 240 m²
Karta

Information

Beskrivning

En öppen lageryta om 240 kvm endast några hundra meter från E4:an. Lokalen har god tillgänglighet med en markport som är 3 meter bred och 2,6 meter hög. Lagerdelen är öppen med en takhöjd upp till 3 meter. Möjlighet till mindre kontor och kontorshotell finns i grannfastigheten. Det finns även möjlighet till goda uppställningsytor i direkt anslutning till fastigheten.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 240 240

Omgivning

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Vägbeskrivning

Från E4 avfart mot Knivsta, därefter till höger mot AR. Rubanksgatan är första till höger på företagsområdet.

Övrig information

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Rubanksgatan 6
Sökhjälp