Skriv ut

Skapa PDF

Järnvägsgatan 43-57, Centrum

helsingborg

Butikslokal mitt i händelsernas centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 50 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Projektet Metropol ligger i suterräng, vilket skapar spännande lokaler i markplan. Varje butikslokal har en egen entré och stora fönsterpartier med ljusinsläpp från sundet och med utsikt i syd eller sydvästläge. Takhöjden är generös. I en av butikslokalerna är den mer än sex meter vilket ger dig expansionsmöjligheter då du i framtiden kan skapa etage om du behöver öka ytan. Och med ett stort flöde av både fotgängare, cyklister och bilar får du ett utmärkt skyltläge. Här finns det fantastiska möjligheter att skapa en butiksmiljö som stärker ditt varumärke och lockar kunder. Hör av dig redan idag så kan du vara med och skräddarsy din butikslokal i Projektet Metropol.

Utförande

Byggår

2017

Antal rum

anpassningsbart

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 50

Omgivning

Omgivning/natur

Runt Projektet Metropol sjuder det av liv, morgon, middag och kväll. Här finns torghandel, simhall, inom kort Nordic Wellness gym, hotell (bland annat nya Radisson Blu Metropol Hotel i fastigheten bredvid), restauranger som Nelly’s och Khai & Mui, välsorterade livsmedelsbutiker och mysiga caféer. För att inte tala om Helsingborgs prunkande stadspark som ligger precis bredvid.

Parkeringsmöjligheter/garage

För den som kör bil finns det 147 P-platser i Kvarteret Metropol och 100 m bort ett planerat parkeringsgarage med 260 platser. Men själv behöver du sällan ta bilen eftersom det givetvis finns tillgång till en bilpool för alla hyresgäster.

Kommunikationer

Bara 50 meter bort ligger hållplatsen för stadsbuss, regionbuss och den nya superbussen HelsingborgsExpressen. På tre minuter promenerar du till Knutpunkten. Där kan du ta tåg till Köpenhamn eller Göteborg, flygbussen till Ängelholm Airport eller färjan över till Helsingør.

Skyltläge

Redan idag passerar 328 000 bussresenärer och 493 000 fordon Projektet Metropol varje månad. I själva området rör sig 108 000 personer per månad, varav 90 000 fotgängare och 3 000 cyklister passerar över gångbron mellan söder och Campus Helsingborg.

Järnvägsgatan 43-57
Sökhjälp