Centrum
| Helsingborg

Favorit Dela

Järnvägsgatan 43-57

Butikslokal mitt i händelsernas centrum.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  50 m²

 • Hyra:
Projektet Metropol ligger i suterräng, vilket skapar spännande lokaler i markplan. Varje butikslokal har en egen entré och stora fönsterpartier med ljusinsläpp från sundet och med utsikt i syd eller sydvästläge. Takhöjden är generös. I en av butikslokalerna är den mer än sex meter vilket ger dig expansionsmöjligheter då du i framtiden kan skapa etage om du behöver öka ytan. Och med ett stort flöde av både fotgängare, cyklister och bilar får du ett utmärkt skyltläge. Här finns det fantastiska möjligheter att skapa en butiksmiljö som stärker ditt varumärke och lockar kunder. Hör av dig redan idag så kan du vara med och skräddarsy din butikslokal i Projektet Metropol.
 • Total yta

  50 m2


Utförande

Byggår:

2017

Antal rum:

anpassningsbart


Omgivning

Omgivning/natur:

Runt Projektet Metropol sjuder det av liv, morgon, middag och kväll. Här finns torghandel, simhall, inom kort Nordic Wellness gym, hotell (bland annat nya Radisson Blu Metropol Hotel i fastigheten bredvid), restauranger som Nelly’s och Khai & Mui, välsorterade livsmedelsbutiker och mysiga caféer. För att inte tala om Helsingborgs prunkande stadspark som ligger precis bredvid.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För den som kör bil finns det 147 P-platser i Kvarteret Metropol och 100 m bort ett planerat parkeringsgarage med 260 platser. Men själv behöver du sällan ta bilen eftersom det givetvis finns tillgång till en bilpool för alla hyresgäster.

Kommunikationer:

Bara 50 meter bort ligger hållplatsen för stadsbuss, regionbuss och den nya superbussen HelsingborgsExpressen. På tre minuter promenerar du till Knutpunkten. Där kan du ta tåg till Köpenhamn eller Göteborg, flygbussen till Ängelholm Airport eller färjan över till Helsingør.

Skyltläge:

Redan idag passerar 328 000 bussresenärer och 493 000 fordon Projektet Metropol varje månad. I själva området rör sig 108 000 personer per månad, varav 90 000 fotgängare och 3 000 cyklister passerar över gångbron mellan söder och Campus Helsingborg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marina Palm

Uthyrningsansvarig

Marina Palm

marina.palm@midroc.se

+461 VISA NR +46104707452

+467 VISA NR +46722196898

Marknadsförs av Midroc Property Development AB
Carl Krooks gata 18
25225 Helsingborg
midroc.se
Järnvägsgatan 43-57

Om Midroc Property Development AB

Midroc Property Development ingår i Midroc Europe, som är en heltäckande partner inom områdena fastighetsutveckling, tjänster & entreprenad och investeringar. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2016 omsatte vi 5,6 miljarder kronor. Vår styrka är din trygghet.

Fler annonser från denna annonsör