centrum
| Kristinehamn

Favorit Dela

Albinvägen 1

Mycket fräsch och fin lokal som kan användas som både butik och kontor. Ni hittar den i Kristinehamn. Obs! tvätthall och verkstad är redan uthyrd.

  • Kategori:

    Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    260 m²

  • Hyra:
Nybyggt 2002, i anslutning till Granngården ligger denna otroligt fräscha lokal. Den består utav: Lager/butik ca 130 kvm Kontor/pentry ca 70 kvm Mark ca 2000 kvm Skärmtak ca 260 kvm Obs! I ena delen bedrivs idag bilvård. - Bilvård är ej till salu. Den kommer vara kvar och i fortsatt drift under nuvarande ägare. - Vill man se den annonserade lokalen så kontaktar man Robert för visning. Man åker inte ner till lokalen oanmäld för de som jobbar i bilvården har ingen del i detta. Ytan som hyrs ut är för lager eller butik. EJ verkstad. Vill ni se lokalen eller veta mer, vänligen kontakta Robert Brofeld tel: 070-588 8600
  • Total yta

    260 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 70
Butik 130
Övrigt 60

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vildsvinet 1

Renoveringsår:

2009

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Robert Brofeldt

Robert Brofeldt

robert.brofeldt@lantmannen.com

070- VISA NR 070-588 86 00

Marknadsförs av Lantmännen Fastigheter AB
.
lantmannenfastigheter.se
Albinvägen 1

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Fler annonser från denna annonsör