Skriv ut

Skapa PDF

Prästgatan 45, Centrum

östersund

I hjärtat av Östersund ligger gallerian Kärnan med ett tjugotal butiker. Här finner du butikslokalen för din verksamhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 127 - 127 m²
Karta

Information

Beskrivning

I hjärtat av Östersund ligger gallerian Kärnan med ett tjugotal butiker. Här finner du butikslokalen för din verksamhet. Här har du möjlighet att skapa en härlig miljö för just ditt koncept inom teknik, musik, cafe, media, skönhet, inredning, mode eller liknande. Lokalen ligger på övre plan direkt vid rulltrappan. I dag en öppen yta där vi kan anpassa din verksamhet efter dina behov. Lokalen är 127 kvm. Tillgång till gemensamma utrymmen som lunchrum, konferrensrum och godsmottagning/lastkaj finns nära till hands.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 127 127

Omgivning

Omgivning/natur

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tå

Närservice

Östersunds centrum erbjuder många parkeringsplatser i p-hus och utomhus. Här har du handels A-läge med gångavstånd till det mesta.

Kommunikationer

Ca 20 m till busstorg.

Prästgatan 45
Sökhjälp