Centrum | ÖSTERSUND

Favorit Dela

Prästgatan 45

I hjärtat av Östersund ligger gallerian Kärnan med ett tjugotal butiker. Här finner du butikslokalen för din verksamhet.

Beskrivning

I hjärtat av Östersund ligger gallerian Kärnan med ett tjugotal butiker. Här finner du butikslokalen för din verksamhet. Här har du möjlighet att skapa en härlig miljö för just ditt koncept inom teknik, musik, cafe, media, skönhet, inredning, mode eller liknande. Lokalen ligger på övre plan direkt vid rulltrappan. I dag en öppen yta där vi kan anpassa din verksamhet efter dina behov. Lokalen är 127 kvm. Tillgång till gemensamma utrymmen som lunchrum, konferrensrum och godsmottagning/lastkaj finns nära till hands.
  • Total yta

    127 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tå

Närservice:

Östersunds centrum erbjuder många parkeringsplatser i p-hus och utomhus. Här har du handels A-läge med gångavstånd till det mesta.

Kommunikationer:

Ca 20 m till busstorg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sandrina Zetterström

Sandrina Zetterström

sandrina.zetterstrom@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 95 81

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Prästgatan 45

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör