Kungsängsesplanaden 12 C

Industristaden/Kungsängen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

131 m²

Hyra

1 850 kr/m²/år. Utgår ej

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
OBS! MÖJLIGHET TILL HYRESRABATT UNDER FÖRSTA ÅRET FÖR DEN SOM TECKNAR ETT SEDVANLIGT 3-ÅRSAVTAL. På Kungsängsesplanaden finns en av JM nyligen uppförd fastighet med verksamhetslokaler i markplan. Lokalen är inte momsad vilket möjliggör förhyrning även till omomsade verksamheter. Lokalen har ett strategiskt läge. Här finns andra verksamhetsutövare i området vilket ger aktivitet dagtid samt byggs flertalet bostadshus runt omkring vilket gör området levande även kvällstid.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 131 1 850

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1850

Hyresinformation:

Utgår ej

Utförande

Planlösning:

Lokal om 131 m² i markplan. Lokalen färdigställs med en grundstandard vilket innebär parkettgolv och målade väggar. I lokalen finns pentry samt toalett med kakel på väggarna och klinkergolv. Har hyresgästen önskemål om anpassningar är detta möjligt enligt överenskommelse med fastighetsägaren.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsängen är ett område som växer starkt i och med den nyproduktion som byggs längs med hela ån och upp mot Kungsgatan. I området finns ett flertal verksamhetsutövare såsom bilhandel, butik- och kontorsverksamheter, livsmedelsbutik, restauranger etc.

Kommunikationer

Kungsängen ligger nära stationsområdet med mindre än 10 minuters promenads avstånd. Längs med Kungsgatan går flertalet stadsbussar samt finns cykelvägar och promenadstråk längs med ån in till Uppsala city.
Kungsängsesplanaden 12 C