Stockholmsvägen 18

Torsvik , LIDINGÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

12 - 24 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Välkommen till kontorsgemenskap på Lidingö med sjöutsikt, god kommunikation och mycket mer.

På våningplanet (plan 7) finns det kontorsrum från 12 till 24 kvm med hög standard och tillhörande gemensamhetsytor. Kontorsrummen har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och många av rummen bjuder även på sjöutsikt. Ytskikten i rummen är med textilgolv och vitmålade väggar som ger rummen en härlig atmosfär. I hyran ingår fritt nyttjande av konferensrum och i närområdet finns ett utmärkt serviceutbud.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 12 24

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Västerbotten 19

Våningsplan:

6

Planlösning:

Rumsindelat kontorshotell i ett våningsplan. Kontoren har glasväggar ut mot korridorerna. Rum är mellan 12 och 24 kvm.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningen kännetecknas av en blandning av bostäder, kontor och handel.

Närservice:

I fastigheten och närliggande område finns ett utmärkt serviceutbud med bland anant Apoteket, Coop, LIDL och trevliga konditorier och restauranger.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt kommunikationsläge precis intill Lidingöbron. Precis utanför fastigheten ligger busshålsplatsen Torsvikstorg som trafikeras av flertalet bussar som tar dig till Ropsten eller vidare ut på Lidingö. Från Torsvikstorg till T-centralen tar det strax över 15 minuter med buss och tunnelbana. Fastigheten nås också mycket bra med bil och det finns tillgängliga parkeringsplatser i fastighetens garage.
Stockholmsvägen 18

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

10214 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler från Fastpartner AB