Göteborg
| Göteborg

Favorit Dela

Drakegatan 6

Kineum är vårt bidrag till att utveckla Gårda till en hållbar och levande stadsdel för många och olika sorters människor. Bli en del av en ny rörelse.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    220 - 2 700 m²

  • Hyra:
På 30 000 kvadratmeter fördelade på 25 våningar skapar vi en flexibel, effektiv och samtidigt inspirerande och lekfull plats för dig som tror mer på rörelse, samverkan och mångfald än på traditionella och stillasittande kontorslösningar. Namnet Kineum bygger på grekiskans ”kineo” - att sätta i rörelse - vilket speglar vårt mål: att skapa en byggnad som blir ett forum för nytänkande, kreativitet och möten. Upptäck Kineum Gårda och bli en del av en ny rörelse. Om lokalerna I Kineum kommer det att gå att hyra kontorslokaler i varierande storlekar. Våningsplanen är riktigt effektiva. I exemplet är det inritat drygt 80 arbetsplatser på ett våningsplan om ca 950 kvm. En del av huset kommer att bli ett hotell. Hotellkonceptet utvecklas och kommer att drivas av ESS Group, företaget bakom bland annat Steam Hotel, Bellora, Pigalle och MJ,s. Vi kommer att kunna välkomna de första hyresgästerna i Kineum under 2022. Unikt Samarbete Egentligen är det ganska enkelt. Det man brinner för, det gör man lite bättre. Och älskar man en stad, vill man gärna vara med om att göra den ännu lite bättre. I nära samarbete med våra hyresgäster ska vi på NCC och Platzer nu tillsammans skapa en byggnad som blir ett forum för nytänkande, kreativitet och möten. NCC kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar. Platzer strävar efter att vara den bästa fastighetsägaren och hyresvärden för hela Göteborg. Tillsammans kommer vi att erbjuda en inspirerande och lekfull plats för individer och företag i rörelse. Platzer Fastigheter och NCC Property Development har därför tecknat avtal om att gemensamt utveckla fastigheten på Drakegatan i Gårda genom ett delägt bolag. Projektet omfattas idag av en befintlig byggnad om cirka 16 000 kvadratmeter samt en bedömd tillkommande byggrätt om cirka 30 000 kvadratmeter kontor i ett attraktivt läge intill Ullevimotet. Område/Kommunikationer Dagens Gårda är ett expansivt utvecklingsområde ett stenkast från centrum och evenemangsstråk. De senaste åren har området moderniserats och växt med nya bostäder och lokaler. Utmed Mölndalsån och Gullbergsån finns fina promenadstråk och en avslappnad atmosfär. Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20 och promenadavstånd till Centralstationen och centrala Göteborg. Med bil tar det endast 15 min till Landvetter flygplats. I eller i direkt anslutning till Kineum kommer vi kunna erbjuda parkering för bil, cyklar och alternativa transportmedel. Läs gärna mer om Kineum på www.kineum.se
  • Total yta

    2700 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 220 2 700

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kineum


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Maria Björsander

Maria Björsander

maria.bjorsander@ncc.se

0702 VISA NR 0702-70 24 97

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Drakegatan 6

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör