Jörgen Kocksgatan 1B

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

442 - 1 155 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Här har du en unik möjlighet att utforma en arbetsplats som matchar ditt företags visioner.

Kontor ett stenkast från Centralstationen! Här har du en unik möjlighet att utforma en arbetsplats som matchar ditt företags visioner. Under 2018 renoverade vi en av våra allra bäst placerade kontorsbyggnader. Huset fick helt ny interiör och de lediga ytorna går att anpassa efter era önskemål.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 442 1 155

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ran 9

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice:

All service finns i närheten.

Kommunikationer

Någon minuts gångväg till Centralstationen som är Malmös knutpunkt för kommunikationer och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Jörgen Kocksgatan 1B

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB