Lantmannavägen 2

Alster , Karlstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

425 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

I området Alster placerad ca 400 m från E18 finns 425 kvm kontorslokaler, konferensrum och restaurangdel att hyra av Lantmännen Fastigheter

Lantmännen Fastigheter hyr ut en större lokal om ca 425 kvm. I denna lokal finns en köksdel för att driva en restaurang samt konferensrum och kontorslokaler i nära anslutning. Lokalen har en egen ingång och en hiss finns. Parkering ligger i nära anslutning till lokalen. Lokalen är anpassningsbar efter era önskemål. Är ni intresserade och vill komma och se lokalen, vänligen hör av er till oss!

Ytor

  • Total yta:

    425 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Restaurang

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alster

Teknisk information

Hiss:

Ja

Lantmannavägen 2

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

.

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB