Alster
| Karlstad

Favorit Dela

Lantmannavägen 2

I området Alster placerad ca 400 m från E18 finns 425 kvm kontorslokaler, konferensrum och restaurangdel att hyra av Lantmännen Fastigheter.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    425 m²

  • Hyra:
Lantmännen Fastigheter hyr ut en större lokal om ca 425 kvm. I denna lokal finns en köksdel för att driva en restaurang samt konferensrum och kontorslokaler i nära anslutning. Lokalen har en egen ingång och en hiss finns. Parkering ligger i nära anslutning till lokalen. Lokalen är anpassningsbar efter era önskemål. Är ni intresserade och vill komma och se lokalen, vänligen hör av er till Josefine Karning tel: 070-396 42 32
  • Total yta

    425 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alster


Teknisk information

Hiss:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JK

Josefine Karning

josefine.karning@lantmannen.com

070- VISA NR 070-396 42 32

JK

Josefine Karning

josefine.karning@lantmannen.com

070- VISA NR 070-396 42 32

Marknadsförs av Lantmännen Fastigheter AB
.
lantmannenfastigheter.se
Lantmannavägen 2

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Fler annonser från denna annonsör