Skriv ut

Skapa PDF

Katarinavägen 17, Södermalm

stockholm

Hyr kontor i ett av Stockholms landmärken med unika kommunikationsmöjligheter - Glashuset Slussen. Inflyttning sker efter sommaren 2018!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 292 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hyr kontor i ett av Stockholms landmärken med unika kommunikationsmöjligheter - Glashuset Slussen. Närhet till allt vad Södermalm har att erbjuda med service, kultur och handel. Inflyttning sker efter sommaren 2018!

Planlösning

Utförande

Byggår

1974

Renoveringsår

2006

Våningsplan

2

Planlösning

Flexibel lokal på plan 2 som kan anpassas efter behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 292

Omgivning

Omgivning/natur

Glashuset är en av Stockholms mest kända byggnader, beläget i vackrast tänkbara miljö precis vid Stockholms inlopp med hyresgäster som Tengbom, Proventus, Wingårdhs arkitekter och TT. I vår fastighet intill, historiska Sjömansinstitutet, sitter Nordisk Film, Kontigo, Stockholms Internationella Handelsskola och Triggerfish.

Närservice

Slussen har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger och shopping. Tillsammans med närheten till vattnet och Gamla stan vågar vi påstå att Södermalm är den del av Stockholm som har mest liv och charm.

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är utmärkta. Fastigheten ligger precis intill Slussens tunnelbanestation, som på fyra minuter tar dig till Centralen. Här finns även ett stort antal anslutningar till busslinjer samt Saltsjöbanan.

Övrig information

Övrigt

Fantastisk kontorslokal i Glashuset Slussen - ett av Södermalms bästa lägen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp