Skriv ut

Skapa PDF

Vattholmavägen 10, Kapellgärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Hyra: 2 955 kr/m²/år
Storlek: 306 - 437 m²
Karta

Information

Beskrivning

Restauranglokal under uppförande med beräknad inflytt hösten 2019. Lokalen kommer ligga i markplan med entré och fönster ut mot Vattholmavägen samt fönster in mot gården. Det är ett bra läge med gång- och cykelvägar utanför lokalen som går in till centrum samt nära påfarten till E4:an.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 306 med en stor matsalsdel med fönster åt två väderstreck, stort kök med IM-kanal, fettavskiljare, ett grundläggande antal golvbrunnar, diskrum och några förrådsutrymmen. I restaurangdelen planeras det två toaletter varav en RWC. Lokalen kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning samt toaletter och pentry.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 306 437 2 200

Ekonomi

Hyra

2 955 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.

Länkar

Vattholmavägen 10
Sökhjälp