Kapellgärdet | Uppsala

Favorit Dela

Vattholmavägen 10

Beskrivning

Restauranglokal under uppförande med beräknad inflytt våren 2020. Lokalen kommer ligga i markplan med entré och fönster ut mot Vattholmavägen samt fönster in mot gården. Det är ett bra läge med gång- och cykelvägar utanför lokalen som går in till centrum samt nära påfarten till E4:an.
  • Total yta

    437 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 306 437 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200


Utförande

Planlösning:

Lokalen om 306 med en stor matsalsdel med fönster åt två väderstreck, stort kök med IM-kanal, fettavskiljare, ett grundläggande antal golvbrunnar, diskrum och några förrådsutrymmen. I restaurangdelen planeras det två toaletter varav en RWC. Lokalen kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning samt toaletter och pentry.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten:

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer:

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Roger Alm

Fastighetsmäklare

Roger Alm

roger.alm@maklarhuset.se

0706 VISA NR 0706-96 60 03

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vattholmavägen 10