Blasieholmsgatan 4A

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

5 650 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 579 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Moderna, flexibla kontorslokaler i attraktivt belägen fastighet i Stockholms city.

Mycket vacker och tilltalande fastighet med ett fantastiskt läge på Blasieholmen i Stockholms city. Attraktiv kontorslokal som erbjuder moderna, öppna och flexibla ytor med god yteffektivitet. Pelarkonstruktion som ger möjlighet till stora öppna ytor, var med och påverka själv. Lokalen har genomgående ett fint parkettgolv, modern RWC med dusch, wc, pentry med matplats. Konferensrum med moderna glaspartier. I fastigheten finns bl a populära restaurangen B.A.R.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 360 5 650

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

5650

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 579 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Käpplingeholmen 4

Våningsplan:

4

Planlösning:

Mestadels öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Närservice:

Området har utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och Atrium. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbanenedgång (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 ( Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar.