Södermalm | Stockholm

Favorit Dela

Söder Mälarstrand 29

Beskrivning

Fantastisk lokal med högt i tak, stora vackra fönster och underbar utsikt över Riddarfjärden. Tillsammans med den gemytliga miljön i Munchenbryggeriet kan du här skapa en lokal utöver det vanliga för just ditt företag. Lägg även till slipat betonggolv och synliga installationer, då uppfylls de flesta av de krav som många företag söker för att skapa en unik lokal och företagskultur. Välkomna på visning!
  • Total yta

    651 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ludvigsberg 3:18


Omgivning

Närservice:

I fastigheten finns en restaurang med både lunch, café och catering. Dessutom finns goda konferensmöjligehter i huset. Inom bara minuters promenad når man Hornsgatan, Torkel Knutsongatan samt Mariatorget med flertalet butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Till fastigheten tar man sig lätt med bil eller allmänna kommunikationer. Mariatorgets tunnelbaneuppgång samt Stockholm Södra Station nås båda inom gångavstånd. Flertalet innerstadsbussar trafikerar även Hornsgatan/Mariatorget. Utomhusparkering - både fasta platser att hyra samt besöksplatser.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erika Wallner

Uthyrare

Erika Wallner

erika.wallner@afafastigheter.se

08- VISA NR 08- 696 43 10

Marknadsförs av AFA Fastigheter
afafastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Söder Mälarstrand 29

Om AFA Fastigheter

AFA Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 900 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Fler annonser från denna annonsör