Kungsängen
| Kungsängen

Favorit Dela

Kraftvägen 32

Kontor/industrilokal en trappa upp, lasthiss. Lagerlokal går att addera!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  445 - 820 m²

 • Hyra:
En trappa upp i huset finns nu en kontors- och industrilokal ledig. Lokalen nås dels genom trapphuset samt dels från inlastningsutrymme i markplan med markport. Lasthiss 2 000 kg upp till lokalen. Lokal i blandad planlösning med kontorsrum och öppna ytor. Pentry och wc. Till lokalen går att hyra lagerlokal med två markportar om ca 375 kvm. Välkommen att kontakta för mer info eller visning!
 • Total yta

  820 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 445 820

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Viby 19:53

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett mindre industriområde cirka 5 kilometer från Kungsängens Centrum som ligger 30 kilometer nordväst om Stockholms stad.

Närservice:

Kungsängen är en ort i förändring med mycket att erbjuda både boende och besökare. I Kungsängens centrum, som genomgått en uppfräschning de senaste åren, finns småbutiker, mysiga caféer, välbesökta restauranger och trevliga pubar. Hamn- och strandområdena är populärt utflyktsmål på somrarna. Särskilt välbesökt är hamnens restaurang och café. I närområdet finns konditori och gatukök.

Kommunikationer:

Kungsängen har tät pendeltågstrafik mellan Stockholm - Bålsta och en bussterminal som är en av knutpunkterna i regionen. Med pendeltåg från Stockholms central mot Bålsta och anslutande buss 558 från Kungsängens station tar resan ca 35 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SN

Uthyrare

Sofie Nyberg

sofie.nyberg@corem.se

070 VISA NR 070 975 56 58

RA

Förvaltare

Roland Aoun

roland.aoun@corem.se

08-5 VISA NR 08-50385365

0705 VISA NR 0705293564

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Söderbyvägen 1D
19560 ARLANDA STAD
corem.se
Kraftvägen 32

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör