Skriv ut

Skapa PDF

Arenagatan 8A, Hyllie

malmö

Befinner ni er inom restaurangbranschen? Eller är ni ett väletablerat Café med stora ambitioner?

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 105 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ta vara på möjligheten att hyra den absolut sista pusselbiten i fastigheten Isblocket. Lokalen är på 105 kvm med en takhöjd på 3,5 meter. Lokalen har ett fantastiskt läge där stora glaspartier ger gott om ljusinsläpp in i lokalen. Här ges ni möjligheten att öka omsättningen. Parkeringsplatser finns tillgängliga längst med Arenagatan samt i parkeringshuset intill lokalen. Granne till lokalen är bland annat Köpenhamn, Quality Hotel View, Malmö Arena och Emporia. OBS! Lokalen kan inte anpassas för grovkök, det kommer alltså inte finnas möjlighet att tillaga maten i loklen. Verksamhets tips, Sushirestaurang, Salladsbar & Baguetter, M.m.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 105

Omgivning

Omgivning/natur

Hyllie utgör idag ett av Malmös mest expansiva områden. Här finns Malmö Arena, Malmö Mässan, köpcentrat Emporia med ca 200 butiker och restauranger, hotell, kontor, bostäder och mycket mer.

Närservice

I Hyllie finns det ett massivt utbud av lunchrestauranger i och utanför shoppingcentret Emporia, hotell, Malmö arena, Malmö mässan m.m.

Kommunikationer

Tack vare Citytunneln har området en mycket god tillgänglighet till centrala Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Väljer man att åka med buss så stannar flertalet av stadsbussarna här. Isblocket ligger i direkt anslutning till Hyllie stationstorg, byggnaden är sammankopplad med p-huset Hyllie vilket gör det möjligt att ta sig från bilen direkt in på sitt kontorsplan.

Dokument

Sökhjälp