Skriv ut

Skapa PDF

Arenagatan 8A, Hyllie

malmö

Befinner ni er inom restaurangbranschen? Eller är ni ett väletablerat Café med stora ambitioner?

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 105 m²
Karta

Information

Beskrivning

Sista chansen att hyra lokal i fastigheten Isblocket med dess fantastiska läge. Lokalen har en takhöjd på 3,5 meter och stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Parkeringsplatser finns längs med Arenagatan samt i parkeringshuset intill lokalen. OBS! Lokalen kan inte anpassas för grovkök, det kommer alltså inte finnas möjlighet att tillaga mat i lokalen. Förslag på verksamheter: Sushirestaurang, Salladsbar & Baguetter etc.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 105

Omgivning

Omgivning/natur

Hyllie utgör idag ett av Malmös mest expansiva områden. Här finns Malmö Arena, Malmö Mässan, köpcentret Emporia med ca 200 butiker samt restauranger, hotell, kontor, bostäder och mycket mer.

Närservice

I Hyllie finns ett stort utbud av lunchrestauranger i och utanför shoppingcentret Emporia. Här finns även hotell, Malmö arena, Malmö mässan m.m.

Kommunikationer

Tack vare Citytunneln har området en mycket god tillgänglighet till centrala Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Väljer man att åka med buss stannar flertalet av stadsbussarna här. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Hyllie stationstorg. Byggnaden är sammankopplad med p-huset Hyllie vilket gör det möjligt att ta sig från bilen direkt in på sitt kontorsplan.

Arenagatan 8A
Sökhjälp