Skriv ut

Skapa PDF

Terminalvägen 4, Solna

solna

Stockholms bästa logistikläge. Essingeleden ger dig snabb access till adresser såväl innanför tullarna som resterande Stockholm!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 3 000 - 8 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Tomteboda citylogistik, inrymd i den gamla spårhallen, är en lösning främst anpassad för företag med mindre transport- och budbilar som vill röra sig i Stockholms innerstad och kringområden. Fastigheten har goda utrymmen för effektiva lagerutrymmen med flexibla in- och utlastningsmöjligheter och enklare kontor med personalutrymmen.

Utförande

Byggår

1980

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 3 000 8 000

Omgivning

Omgivning/natur

Från Tomteboda tar du dig snabbt till såväl Stockholms innersta kärna och upp till Essingeleden som ger dig snabb access till adresser utanför tullarna som till hela den marknad Storstockholm omfattar. Det gör Tomteboda citylogistik till ett naturligt nav med goda förutsättningar för effektiva transportlösningar.

Närservice

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.

Kommunikationer

Kommunalt till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Till T-centralen tar det ca 6 min med tunnelbanan. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Dokument

Terminalvägen 4
Sökhjälp