Bolandsgatan 9

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 1 970 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Hyreslediga lokaler i Magasin Boland.

Magasin Boland bjuder på en mängd olika planlösningar av olika karaktär. Här finns både kontorslokaler med tillhörande lager/butiksytor. De större ytorna på plan 2 bjuder på industriell känsla med vackra detaljer i original. Ytorna kan hyras separat eller tillsammans och du som hyresgäst har stora möjligheter att från början vara med och bestämma hur lokalerna på bästa sätt anpassas efter din verksamhet då tanken med dessa ytor är att rusta upp och förnya.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 150 1 970

Utförande

Planlösning:

Lokaler med stor flexibilitet från ca 150 kvm till ca 1 970 kvm. Ytorna är av olika karaktär och kan vara passande för bl. a kontorsytor, butiksytor, lager eller showroom. Magasin Boland kan därför locka många olika verksamheter. De flesta lokaler går att flörhyra med tillhörande lagerytor och kan kopplas samman med varuintag med lastkaj på husets baksida. Ut mot gården finns dörrar och fönster med typiskt 1940-talsutseende. Parkeringsplatser finns att tillgå intill lokalerna.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels- och industriområde.

Företag i närheten:

Mycket bra service då flera stora varuhus ligger i området som Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Det är täta busskommunikationer och mycket bra cykelvägar till Resecentrum och centrala Uppsala. E4:ans påfart i båda riktningarna och Kungsleden nås på bara några minuter.
Bolandsgatan 9