Skriv ut

Skapa PDF

Bolandsgatan 9, Boländerna

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 311 - 1 011 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns lediga lokaler i hörnet Danmarksgatan/Bolandsgatan i en vacker tegelbyggnad med stor potential och ett mycket bra läge i området. I markplan är 311 kvm ledigt och på övre planet finns en stor råvind om ca 700 m², möjlig att inreda för olika verksamheter.

Utförande

Planlösning

Lokalen har i markplan 311 kvm och på vindsplanet ca 700 kvm. Det är en råyta som har stora möjligheter för den nya hyresgästen. Den är lämpad för utställning, ateljé, fotostudio, kontor eller dylikt.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 311 1 011

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels och industriområde.

Företag i närheten

Mycket bra service då flera stora varuhus ligger i området som Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Det är täta busskommunikationer och mycket bra cykelvägar till Resecentrum och centrala Uppsala. E4:ans påfart i båda riktningarna och Kungsleden nås på bara några minuter.

Länkar

Bolandsgatan 9
Sökhjälp