Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksgatan 3, Söder

östersund

Industrikontor på Söder.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 140 - 140 m²
Karta

Information

Beskrivning

Diös kan nu erbjuda möjligheten till ett modernt industrikontor med stora ljusinsläpp. Du som hyresgäst är själv med i processen gällande lokalens utformning, rumsindelning och ytskikt se exempelbilder för inspiration. Lokalens storlek kan anpassas från 140-280m2.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 140 140

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett starkt handelsläge strax söder om centrala Östersund, ca 1 km från centrum. I området finns ett flertal andra butiker, pizzerior, mataffärer, byggvaror samt all handel på Bangårdsgatan. Företag i närheten är bl a Äventyrshuset Multi Challenge, Loppis på Gården, Granngården och Willy:s. Närhet till Storsjö strand och Minnesgärdet.

Närservice

Nära till all möjlig service såsom livsmedel, byggvaror etv. Ca 1 km till Östersunds centrum.

Kommunikationer

Nära till allmänna kommunikationer och tågstation. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Lättillgängligt med bil. Fina gång- och cykelvägar.

Övrig information

Övrigt

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss.

Dokument

Fabriksgatan 3
Sökhjälp