Lundby
| Göteborg

Favorit Dela

Herkulesgatan 1

Stor och rymlig lokal om 700 kvm med skyltfönster utmot knutpunkter Hjalmar Brantingsplatsen.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    700 m²

  • Hyra:
Lokalen är belägen på bottenvåningen i direkt anslutning till Backaplan. Bra in och utlastning genom bakre portar och en bra takhöjd. Parkering finns i anslutning till fastigheten och mycket bra kommunikationer i närområdet. Stor port för lossning och lastning.
  • Total yta

    700 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herkulesgatan 1


Teknisk information

Takhöjd:

6 m


Omgivning

Omgivning/natur:

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Närservice:

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.

Kommunikationer:

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Herkulesgatan 1

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör