Skriv ut

Skapa PDF

Herkulesgatan 1, Lundby

göteborg

Stor och rymlig lokal om 1.680 kvm med skyltfönster utmot knutpunkter Hjalmar Brantingsplatsen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 680 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på bottenvåningen med ingång från Hjalmar Brantingsplatsen, väl synlig med ett bra skyltläge, i direkt anslutning till Backaplan. Bra in och utlastning genom bakre portar och med en takhöjd på ca 6 meter ger det lokalen en rymlig och luftig känsla. Parkering finns i anslutning till fastigheten och mycket bra kommunikationer i närområdet. Planlösningen består av en stor butik plus lager, kök, toaletter samt duschar (personalutrymmen). Takhöjd ca 5 meter. Stor port för lossning och lastning.

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

6 m

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 1 680

Omgivning

Omgivning/natur

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Närservice

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.

Herkulesgatan 1
Sökhjälp