Lundby | Göteborg

Favorit Dela

Herkulesgatan 1

Stor och rymlig lokal om 890 - 1.680 kvm med skyltfönster utmot knutpunkter Hjalmar Brantingsplatsen.

Beskrivning

Lokalen är belägen på bottenvåningen med ingång från Hjalmar Brantingsplatsen, väl synlig med ett bra skyltläge, i direkt anslutning till Backaplan. Bra in och utlastning genom bakre portar och med en takhöjd på ca 6 meter ger det lokalen en rymlig och luftig känsla. Parkering finns i anslutning till fastigheten och mycket bra kommunikationer i närområdet. Planlösningen består av en stor butik plus lager, kök, toaletter samt duschar (personalutrymmen). Takhöjd ca 5 meter. Stor port för lossning och lastning.
  • Total yta

    1680 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 890 1 680

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herkulesgatan 1


Teknisk information

Takhöjd:

6 m


Omgivning

Omgivning/natur:

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Närservice:

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.

Kommunikationer:

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
lokalisera.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Herkulesgatan 1

Om Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör