Skriv ut

Skapa PDF

Vittulsbergsväg 25, Vittulsberg

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Hyra: 200 kr/m²/år. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 517 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att bedriva verksamhet på en fantastisk fin gård i lugn och lantlig miljö i Vittulsberg! Gården ligger ca 10 km från Uppsala och består av två stora förrådsbyggnader. Detta är ett ypperligt tillfälle för den egna företagaren! Det finns två stora förråd/lagerbyggnader med tillhörande tomtyta som går att hyra tillsammans eller separat. För att komma till gården åker man väg 290 mot Storvreta, svänger höger mot Vittulsbergs gård, passerar gården och sedan ligger det på höger sida. Det tar ca 20 minuter från Uppsala centrum.

Utförande

Planlösning

Det finns två förrådsbyggnader på gården och denna är ca 517 m² med en tomt om ca 3 100 m². För att se tomterna och alla byggnader se bifogat tomtkarta som är markerad med A ( B (f.d ladugård/förrådsbyggnad med tomt) och C (förrådsbyggnad med tomt).

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 517 200

Ekonomi

Hyra

200 kr/m²/år. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Vittulsbergsväg 25 ligger efter 290:an ut mot Storvreta-Vattholma. Det är en lugn naturnära och lantlig miljö. Det är ca 10 km från Uppsala centrum och det går även lätt att ta sig till Gränby centrum för att tänkbar service. Till E4:ans påfart tar det ca 5-10 minuter och Uppsala buss trafikerar väg 290.

Länkar

Vittulsbergsväg 25
Sökhjälp