Teleborg | VÄXJÖ

Favorit Dela

Framtidsvägen 14

Videum Science Park har expanderat för framtiden och byggt en ny fastighet med kontor, möteslokaler och restaurang. Du kan bli en del av framtiden!

Beskrivning

Tiderna förändras, liksom arbetsverktyg, arbetssätt och samarbetsformer. Vårt senaste fastighet i Videum Science Park har vi planerat med stor flexibilitet för det planerade och oplanerade mötet. Vi har byggt samman husen med gemensam entré där du möts av vår reception och en restaurang samt alla våra nya konferenslokaler. Du som väljer ett kontor i den nya huset kommer att ha mycket nära till den service som vår bemannade reception erbjuder. I Videum Science Park ligger vårt fokus på företag med upp till 50 anställda som ser nätverkande med andra företag som en utvecklingskraft och har en vilja att på ett eller annat sätt samspela med universitetets forskning, utbildning eller studenter.
  • Total yta

    700 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 700

Service och bekvämligheter


Utförande

Byggår:

2018


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare. I laddparken laddar du och dina besökare era elfordon. Möjlighet finns för den som vill att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Närservice:

På området finns matställen, dagligvaruhandel, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Kommunikationer:

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Du når Videum Science Park via cykelvägar från flera håll.


Övrig information

Övrigt:

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet. Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet wifi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten. Personalen du möter i reception och konferens är utbildade mötesrådgivare och hjälper dig på vägen till ett bättre möte i allt från val av lokal, möblering och teknik till planering av agenda, fika och lunch. För alla hyresgäster ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Johan Alserin

Kundansvarig projektledare

Johan Alserin

johan.alserin@videum.se

0470 VISA NR 0470-72 33 09

0705 VISA NR 0705-81 78 58

Marknadsförs av Videum AB
videum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Framtidsvägen 14