Arlandastad
| Arlandastad

Favorit Dela

Industrigatan 2

Ljus kontorslokal med gott om parkeringsplatser.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    250 m²

  • Hyra:
Ljus kontorslokal med gott om parkeringsplatser. Välkommen till en kontorslokal i Arlandastad. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov.
  • Total yta

    250 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Märsta 14:1

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Brista industriområde i Arlandastad nås via väg 263, mellan E4:an och Märsta centrum. I området finns bla företag inom lager, industri och produktion, men även yrkesbutiker, hotell, resturanger och bensinstationer. Fatigheten ligger även i närhet till Märsta centrum som erbjuder ett stort utbud av service inom många kategorier.

Närservice:

Service i nästintill alla kategorier finns i Brista industriområde och Märsta centrum, belägna i närheten av fastigheten.

Kommunikationer:

I och med fastighetens närhet till E4:an nås den enkelt. Med bil når man enkelt Upplands Väsby på 12 min, Uppsala på 20 min och Stockholm city på 30 min. Kollektivt nås fastigheten via busstationen Industrigatan som ligger precis utanför fastigheten och går till Märsta station där pendeltåg går.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CL

070-1448590

Charlotte Löfgren

charlotte.lofgren@sagax.se

070- VISA NR 070-1448590

Marknadsförs av AB Sagax
Engelbrektsplan 1
11434 Stockholm
sagax.se
Industrigatan 2

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 december 2019 uppgick till 3 022 000 kvadratmeter fördelat på 553 fastigheter. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Fler annonser från denna annonsör