Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, Stockholm City

stockholm

Arbeta i Stockholm bästa City-läge. Moderna lokaler, hög personlig service, kontorsrum, co-working, mötesrum! Enkelt - Personligt - Flexibelt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 5 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Flexibla Kontoret hos Quick Office! FÖRETAGSADRESS - för dig med behov av en professionell adress. ENKLA KONTORET - när du behöver en arbetsplats lite då och då. MÖTESRUMSPAKET- boka alla dina möten med 30% rabatt. KONTOR FLEX - arbetsplats hel- eller halvtid, kaffe, internet, möbler, utskrifter mm ingår. Kombinera tjänsterna som du vill så att du får den kontorslösning som passar dig och ditt företag. Väljer du Kontor Flex ingår dessutom Quick Office Medlemskap och du får tillgång till co-working på flera av våra anläggningar däribland i Mall of Scandinavia och Malmö. Quick Office City Vasagatan har citys bästa läge – 100 m från Arlanda Express och Centralen. Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. I vårt stora service- tjänsteutbud kan vi erbjuda: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Lyxkaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning Quick Office i City hyr ut kontorsrum, kontorsplatser, mötesrum och konferensrum med en färdig infrastruktur som garanterar dig full kontroll på företagets kontorskostnader. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-12 personer enkelt på vår hemsida quickoffice.se. Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum på alla Quick Office Kontorshotell. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. Värdesätter du att hyra kontor mitt i Stockholm City med 100 meter från Arlanda Express och Centralstationen som har hög profil, personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag, då är du varmt välkommen till oss på Quick Office City Vasagatan 36!

Utförande

Våningsplan

4 av 4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 5

Omgivning

Omgivning/natur

Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Kommunikationer

Fjärrtåg, tunnelbana, bussar, pendeltåg och Arlanda Express.

Dokument

Länkar

Vasagatan 36
Sökhjälp
Smygtitta