Bulltofta industriområde, Malm
| Malmö

Favorit Dela

Vattenverksvägen 47

Representativt kontor.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  764 m²

 • Hyra:
Lokalen passar väl till företaget som söker ett representativt kontor på bra läge. Lokalen har gott om ljusinsläpp och planlösningen kan med enkelhet anpassas utifrån kundens önskemål. Idag är planlösningen öppen i kombination med flera kontorsrum. Dessutom finns fyra samtalsrum varav flertalet med glasdörrar för optimalt ljusinsläpp. Andra bekvämligheter såsom hiss och delvis inhägnad parkeringsplats finns att tillgå inom fastigheten. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
 • Total yta

  764 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flygvärdinnan 4

Våningsplan:

2

Planlösning:

Planlösningen kan anpassas för att passa ert företag och verksamhet optimalt.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Närservice:

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och ytterligare lunchalternativ finns i närområdet. Det går enkelt och snabbt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet såsom restauranger och livsmedelsbutiker. Inom närområdet ligger även ett flertal bensinstationer och närhet till hotell och golfbana.

Kommunikationer:

Omedelbar närhet till inre Ringvägen och i anslutning till fastigheten finns en busshållplats.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
Kabingatan 9
20214 Malmö
klovern.se
Vattenverksvägen 47

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör