Skriv ut

Skapa PDF

Pressargatan 12, Eskilstuna Kontorshotell

eskilstuna

Eskilstuna företagshotell erbjuder en unik lösning för ensamföretagaren som behöver kontorsrum och garage. I Oktober släpper vi 13 nybyggda garage!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: 800 kr/m²/år. Olika beroende på kontor, lager, garage, förråd, pris kontakta oss.
Storlek: 12 - 858 m²
Tillträde: Kontakta oss
Karta

Information

Beskrivning

Eskilstuna Företagshotell erbjuder vi 19 kontorsrum samt 10 garageplatser. I oktober utökar vi antal garage till 23 garage! Därutöver finns ett konferensrum med modern utrustning för 6 personer. Eskilstuna företagshotell kan även betecknas som ett garagehotell då vi erbjuder 10 garage för uthyrning och garagen är mobila och kan göras om till större garage än de 40m² som är standard, nya garagen kommer vara 11 st på 23m2, 1 st på 43m2 och ett på 70m2. Möjlighet till dubbelgarage tillsammans med modernt kontorshotell gör det möjligt för småföretagaren att ha små kostnader men kunna få tillgång till de stora resurserna. Vi erbjuder ljusa och fräscha lokaler, med en öppen interaktiv och energigivande kontorsmiljö som blir kreativt stimulerande för de flesta. Vi erbjuder en plats där ni kan växa och samverka med andra. Flexibelt och enkelt, men ändå dynamiskt. Det är just den höga interaktiviteten mellan dessa olika möjligheter som gör att du som småföretagare i Eskilstuna kan växa och utvecklas. Eskilstuna företagshotell har en som mål att skapa hög kollektiv samvaro och gemensamt driv, som utgör en stor skillnad mot vanliga kontorshotell. Eskilstuna Företagshotell erbjuder vi 19 platser i kontorsrum. Därutöver finns ett mötesrum med modern utrustning för 6 personer. Eskilstuna företagshotell kan även betecknas som ett garagehotell då vi erbjuder 10 garage för uthyrning och garagen är mobila och kan göras om till större garage än de 40m² som är standard. Möjlighet till dubbelgarage tillsammans med modernt kontorshotell gör det möjligt för småföretagaren att ha små kostnader men kunna få tillgång till de stora resurserna. Vi erbjuder ljusa och fräscha lokaler, med en öppen interaktiv och energigivande kontorsmiljö som blir kreativt stimulerande för de flesta. Vi erbjuder en plats där ni kan växa och samverka med andra. Flexibelt och enkelt, men ändå dynamiskt. Det är just den höga interaktiviteten mellan dessa olika möjligheter som gör att du som småföretagare i Eskilstuna kan växa och utvecklas. Eskilstuna företagshotell har en som mål att skapa hög kollektiv samvaro och gemensamt driv, som utgör en stor skillnad mot vanliga kontorshotell. Ett koncept utöver det vanliga för Kontorshotell med Garage och eftertanke! Till Våren 2018 kommer vi ha 13 nya garage klara för inflyttning med vatten, el och avskiljare installerade i varje garage. Från 23m2 till 70m2 i storlek. Boka din plats redan nu!

Utförande

Byggår

2012

Renoveringsår

2012

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

19

Planlösning

Byggnad 1: 90 m2 kontor och 204 m2 lager Byggnad 2: Garage (10st) markplan och kontorsrum, kök, förråd ovanpå. 40m2 Nybyggnaton: Garage 13 st på 23m2-70m2. Förhandsbokning startar 1 april 2018.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme och direktverkande El. Direktverkande el ska bytas ut till Fjärrvärme vid nybyggnationen.

Lokalen kan nås via

Buss, bil, cykel. Går även bra att åka in med lastbil på marken för avlastning.

Ventilation

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 450 1 500
Industri/Verkstad 204 204 1 000
Lager/Logistik 204 204 1 000

Ekonomi

Hyra

800 kr/m²/år. Olika beroende på kontor, lager, garage, förråd, pris kontakta oss.

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Företag i närheten

Småföretag inom bygg, måleri, hälsa, ekonomi, transport och IT mm mm

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Närservice

Ja

Kommunikationer

Buss utanför

Skyltläge

Ja

Övrig information

Övrigt

Vår affärsidé Flytta in hos Eskilstuna Företagshotell och börja skapa affärer och bli del av ett nätverk med andra småföretagare! Som företagare så är det inte bara kontor som du kan hyra hos oss utan även garage som gör att hantverkare passar alldeles utmärkt här på vårt kontorshotell. Hos oss finns en öppenhet och en ödmjukhet till varandras företagande och utveckling och är du småföretagare i Eskilstuna eller närområdet så är vårt mål att du ska kunna skapa affärer samtidigt som du får ett modernt företagshotell att kunna utveckla ditt företag. Eskilstuna företagshotell ska verka för att vi når affärer inom kontorshotellet och att man även slipper sitta hemma med kontorsarbete som egen företagare ofta gör och istället ha en arbetsplats tillsammans med likasinnade. Hos oss ska det vara fullt naturligt att be varandra om hjälp för att kunna stötta varandra till framgång. Vårt moderna kontorshotell vid Vilsta Industriområde i Eskilstuna ska bidra till att du genom att dela kontor med andra småföretagare och dela på investeringar i form av konferensrum, multiskrivare och modernt kök bidra till att du har ett modernt kontor där du kan träffa kunder, leverantörer och personal. Många gånger räcker det med ett tips, men ibland kan det naturligtvis innebära att vi ger varandra uppdrag eller till och med samarbetar på ett stort uppdrag. Samverkan till mer affärer är vår affärsidé och genom lång erfarenhet av att driva eget vet vi det viktiga att kunna samverka med andra småföretagare och skapa affärer. Att ha en egen arbetsplats för sitt företag gör att företagaren kan skilja mellan företagandet och privatlivet, det kan du göra på vårt kontorshotell. Detta är en av de element som skiljer oss från traditionella kontorshotell. Denna samverkan leder oftast till framgång för dem som bejakar den och som tar del av vår miljö och atmosfär fullt ut. Kom på en visning så berättar vi mer om detta och hur det funkar att ha sin kontorsplats hos oss. Skicka oss en intresseanmälan eller ring oss på 076-1425862.

Länkar

Sökhjälp