Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 33, Globen City

johanneshov

Nytt kontorshotell med fullservice i eftertraktade Globenområdet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 8 - 29 m²
Karta

Information

Beskrivning

På bästa läge i Globenområdet högts upp i huset öppnar First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Samtidigt blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. Vår personal på plats tar hand om dig och hjälper dig med stort och smått så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Inget krångel, bara enkelt. Hos oss behöver du inte bekymra dig över tillkommande kostnader, det mesta du behöver ingår nämligen. Allt för att du ska kunna fokusera på ditt och arbeta effektivt. Det är en trygghet som företagare att veta vad man betalar varje månad.

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

8

Planlösning

På First Office Globen finns 45 rum i storlekarna 8-29 kvm lämpliga för 1-4 personer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 8 29

Omgivning

Omgivning/natur

Globenområdet är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Området ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger, samt Tolv Stockholm som erbjuder ett stort utbud av nöjen som lämpar sig väl för till exempel after work. I området finns även banker, Posten, Systembolaget, gym, läkare, m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelparkering.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.

Övrig information

Övrigt

First Office är Sveriges största kontorshotellskedja. Vi har ca 60 kontor i 19 städer och över 600 hyresgäster. Alltifrån egenföretagare till multinationella bolags lokala filialer är hyresgäster hos First Office.

Länkar

Sökhjälp