Vinsta
| Vällingby

Favorit Dela

Siktgatan 1

Unikt showroom i Vinsta.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    400 - 1 169 m²

  • Hyra:
Välkommen till Vinsta. Här finns potential att skapa något riktigt unikt för rätt företag. Fastigheten är strategiskt belägen vid en av de två infarterna till Vinsta i Vällingby och har ett mycket bra skyltläge mot Bergslagsvägen. I de nedre planen finns det butikslokaler, kontor samt kontorshotell.
  • Total yta

    1169 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 169

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenmjölet 1

Våningsplan:

2

Planlösning:

Här finns möjligheten att skapa ett unikt kontor eller annan verksamhet med bästa skyltläge i Vinsta. Möjlighet till flera olika storlekar av lokal. Hög takhöjd och fantastiskt ljus. Drygt 1000 kvm lokal som består av stor öppen yta med fantastiskt ljus och högt i tak. Ytterligare totalt ca 1500 kvm som består av dels separata kontorsrum samt kontorsdelar med öppen planlösning. Beroende på önskemål så kan lokalen delas upp i mindre delar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.

Närservice:

I området finns flertalet populära lunchrestauranger samt matbutiker och apotek. Vällingby City ligger endast ca 10 minuters gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer:

Kommunikationerna till Vinsta är goda med både busslinjer som trafikerat området samt närhet till tunnelbanan. Tunnelbanestationen Johannelund ligger endast ett par minuters promenad från fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Persson

Uthyrare

Johan Persson

johan.persson@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 08

Marknadsförs av Klövern AB
Kanalvägen 15
18330 Täby
klovern.se
Siktgatan 1

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör