Skriv ut

Skapa PDF

Hästskovägen 10, Björka

haparanda

Pegasus Real Estate kan erbjuda mycket fina och moderna lokaler med bra läge i handelsområdet Björka i Haparanda. Suveränt skyltläge mot E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 7 372 m²
Karta

Information

Beskrivning

Flexibla lokaler i en modern fastighet med många möjligheter. Byggnaden har bra takhöjd och många fönster som skapar en ljus och trevlig miljö. Tydligt markerad entré i framkant av byggnaden. Planlösningen består idag av en öppen butiksyta kombinerat med lager och separat buffertlager. Till samtliga lagerutrymmen finns markportar. I entréplan finns även ett antal kontorsrum, två omklädningsrum med hög standard, vilrum, städutrymme, WC, rum för kemikalier och kassarum. På övre plan finns ett stort lunchrum, konferensrum, ett antal kontor, städutrymmen, förråd och WC. Gårdsplanen är asfalterad med gott om parkeringsplatser för kunder och personal. På gården finns det skärmtak lämpliga för förvaring av ej väderkänsliga varor. Det finns möjlighet att dela av lokalen i mindre enheter. Kontakta Pegasus Real Estate gällande Ert företags behov och önskemål.

Planlösning

Utförande

Byggår

2011

Planlösning

Kan anpassas i samråd med fastighetsägaren.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 243
Butik 3 627
Lager/Logistik 2 882
Övrigt 620

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i handelsområdet Björka i Haparanda och har ett bra skyltläge mot E4:an. Granne ligger bland annat ICA Maxi, Elgiganten, Jysk och Svedol. I närheten ligger även IKEA som har cirka 1 miljon besökare per år. Haparanda har cirka 9 800 innevånare och gränsar direkt till Torneå i Finland. Torneå har cirka 22 200 innevånare. Det förekommer en omfattande gränshandel och Haparanda är en populär shoppingdestination för besökare från närliggande städer i både Sverige och Finland.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsplatser utanför.

Skyltläge

Bra skyltläge mot E4:an.

Dokument

Hästskovägen 10
Sökhjälp