Skriv ut

Skapa PDF

Handenterminalen 4, Haninge

haninge

Ett kontorshotell med ljusa och trevliga kontorsrum. I Terminalens Företagshotell sitter Ni mitt i centrum, ett stenkast från Handens pendeltågsstatio.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 10 - 18 m²

Information

Beskrivning

Ett kontorshotell med ljusa och trevliga kontorsrum. I Terminalens Företagshotell sitter Ni mitt i centrum, ett stenkast från Handens pendeltågsstation, bussterminal, Haninge Centrum, Haninge Kommunhus och granne med Haningeterrassen, ett spännande projekt där 600 bostäder är under konstruktion. Etablera ditt företag i Handenterminalen!

Planlösning

Utförande

Byggår

1979

Våningsplan

9 av 11

Planlösning

Kontorshotellet i Handenterminalen ligger på plan 9. Pentry och konferensrum finns. Konferensrum får hyresgäster nyttja utan kostnad. I källaren finns det förråd och garage att hyra.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 18

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Företag i närheten

Nordea, Pysslingen, Pressbyrån mfl.

Närservice

I fastigheten finns bl.a. bank, pressbyrå, gym och restaurang. 5 minuters promenad till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge med direkt access till pendeltåg och buss samt lättillgängligt med bil.. Pendeltåget tar endast 24 minuter till Stockholms Centralstation.

Skyltläge

Fasadskylt mot det nya utvecklingsområdet Haningeterrassen och direkt ut mot Handen pendeltågsstation med över 6 000 påstigande per dygn.

Övrig information

Övrigt

Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.

Handenterminalen 4
Sökhjälp