Centrum
| MORA

Favorit Dela

Köpmannagatan 14 A

Källarlokal i mycket centralt läge med närhet till parkering.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    70 m²

  • Hyra:
Fin källarlokal med bra ljusinsläpp och bra parkeringsmöjligheter mitt i centrum.
  • Total yta

    70 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här f

Närservice:

Lunch-och café finns i fastigheten, livsmedelaffärer finns inom 50 m och bank inom 30 m. Postkontoret finns inom 500 m och friskvård finns inom 200 m.

Kommunikationer:

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Markus Westman

Markus Westman

markus.westman@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 51

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Box 317, Kyrkogatan 22
79225 Mora
dios.se
Köpmannagatan 14 A

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör