Skriv ut

Skapa PDF

Vretenvägen 13, Solna strand

solna

Lokal i god standard med ca 47 arbetsplatser i blandad planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 686 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1970

Våningsplan

5

Planlösning

Välkomnande reception/lounge med fönster från golv till tak. I övrigt har lokalen en normal fönstersättning och en god kontorsstandard. Idag blandad planlösning med öppet landskap och storrumslösningar. Lokalen anpassas tillsammans med nya hyresgäst.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 686

Omgivning

Omgivning/natur

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Närservice

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholm city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimma. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Övrig information

Övrigt

I fastigheten har man tillgång till trivsam möblerad innergård samt nyrenoverade duschar och omklädningsrum. En av områdets absolut populäraste restauranger ligger i denna fastighet som även ligger strategiskt med mindre än en minuts promenadavstånd till T-bana Solna strand.

Länkar

Vretenvägen 13
Sökhjälp