Skriv ut

Skapa PDF

Ljungadalsgatan 17, Sjöuddens industriområde

växjö

Lokal som utvecklas tillsammans med kunden. Fördelning mellan kontor, lager och övrigt är flexibel.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: 950 kr/m²/år
Storlek: 450 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen anpassas och utvecklas tillsammans med tillträdande hyresgäst. Fördelning mellan kontor och lager/verkstad samt övriga personalutrymmen är flexibel, vilket gör att den kan passa många olika verksamheter. Inflyttning möjlig ca 4 månader efter signerat avtal.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 450 950

Ekonomi

Hyra

950 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen har ett centralt läge mitt i Växjö, nära kommunikationer och övrig service.

Närservice

Växjö har stort upplevelseutbud när det gäller kultur, idrott, handel och nöjen. Att bo och leva här innebär att kunna välja mellan stad och landsbygd, sjönära eller skogsnära, lägenhet eller hus. Växjö utvecklar konceptet Sjöstaden och drar nytta av närheten till de många sjöarna, viktiga ur både upplevelse- och boendeperspektiv. Växjö har närmare 80 000 invånare och är en expanderande universitetsstad med många små och medelstora företag inom en mängd olika branscher.

Kommunikationer

Det centrala läget i Småland gör det enkelt att ta sig till Växjö. Tåget har bra förbindelser till och från Stockholm, Göteborg och Malmö. Flygplatsen ligger bara 8 km från Växjö centrum och har dagliga avgångar till Stockholm. Flygbussen tar dig enkelt och bekvämt fram till centrum och alla större hotell. Och Köpenhamn har aldrig varit så nära – bara 2 timmar och en Öresundsbro bort!

Ljungadalsgatan 17
Sökhjälp