Skriv ut

Skapa PDF

Botkyrkavägen 4, Vårby

vårby

Ljus och trevlig kontorslokal med bästa skyltläget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 270 - 270 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

4

Planlösning

Välkommen till denna fina kontorslokal på våning 4 i en fastighet precis intill E4:an. Det geografiska läget ger ert företag ett optimalt skyltläge då ett stort antal bilar passerar varje dag. Fastigheten är åttkantig och kontoret har fönster åt flera väderstreck vilket ger lokalen ett mycket härligt ljusinsläpp. Lokalen har en rumsindelad planlösning med pentry och lounge i mittkärnan av lokalen.Parkering finns att hyra.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 270 270

Omgivning

Närservice

Vårby är en del av Huddinge kommun och gränsar till Vårberg, Segeltorp och Flemingsberg på södra sidan om Stockholm. I Vårby har du nära till grönskande områden där bland annat promenadstråket Vårby Allé tar dig genom vacker natur längs med Mälaren. På endast några minuters promenadavstånd från fastigheten hittar du Vårby centrum där butiker och restauranger finns tillgängliga. Bostadsområdet Vårby Haga eller Masmo finner du också i närheten som ger området ytterligare liv och rörelse.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utefter E4/E20, vilket gör det mycket lätt att ta sig till arbetet med bil. Till Stockholm City och Bromma flygplats tar det cirka 15 minuter och till Arlanda cirka 35 minuter. Tunnelbanan finns en kort promenad, ca 500 meter, från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp