City
| Malmö

Favorit Dela

Spångatan 7

Kontorslokal i centrum om ca 250 kvm vid Triangeln!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  250 m²

 • Hyra:
I city på toppläget Triangeln finner ni denna ljusa kontorslokal om ca 250 kvm. Kontorslokalen kommer anpassas helt till ny hyresgäst och dess verksamhet, där man har möjlighet att påverka såväl planlösning som materialval. Kontoret är beläget på plan 2 med hiss till fastighetens parkeringsgarage och entréplan/gatuplan. I området finns gott om restauranger, Triangelns köpcenter och gågatan för shopping, flertalet matbutiker m.m. Runt hörnet ligger Citytunnelns Triangelstation där man tar sig till t.ex. Kastrup på ca 15min. Låter det intressant? Välkommen att höra av er till mig.
 • Total yta

  250 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Korpen 55

Byggår:

1960

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen vid toppläget Triangeln. Här finns ett rikt restaurangliv, Triangelns köpcenter för shopping, flertalet matbutiker, goda parkeringsmöjligheter, Station Triangeln, gågatan m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage i källaren med hiss till lokalen på våning två. I övrigt parkering på gatorna samt flertalet parkeringsgarage i området.

Kommunikationer:

Så väl bussförbindelser som tågförbindelser är goda med bussnavet kring Triangelns köpcenter samt Ciytunnelns Tringelnstation runt hörnan varifrån man tar sig till t.ex. Kastrups flygplats på ca 15min.


Övrig information

Övrigt:

Bostadshus med kommersiella hyresgäster på gatuplan där plan två är vigt för kontor. Fastigheten är i en upplyftningsfas med flera nya bra lokalhyresgäster samt ett yttre som är på väg att moderniseras.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Carl Wrangel

Lettings Manager Commercial

Carl Wrangel

carl.wrangel@akelius.se

040- VISA NR 040-330407

Marknadsförs av Akelius Lägenheter AB
Föreningsgatan 15
20010 Malmö
akelius.se
Spångatan 7

Om Akelius Lägenheter AB

Akelius Lägenheter AB äger och förvaltar fastigheter i Sverige med såväl bostadslägenheter som kommersiella lokaler. Våra lokaler omfattar cirka 180 000 kvadratmeter i Stockholm, Eskilstuna och Malmö. Vi äger och förvaltar även fastigheter i Tyskland, Frankrike, Danmark, Storbritannien, USA och Canada.

Fler annonser från denna annonsör