Skriv ut

Skapa PDF

Spångatan 7, City

malmö

Kontorslokal i centrum om ca 250 kvm vid Triangeln!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 250 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I city på toppläget Triangeln finner ni denna ljusa kontorslokal om ca 250 kvm. Kontorslokalen kommer anpassas helt till ny hyresgäst och dess verksamhet, där man har möjlighet att påverka såväl planlösning som materialval. Kontoret är beläget på plan 2 med hiss till fastighetens parkeringsgarage och entréplan/gatuplan. I området finns gott om restauranger, Triangelns köpcenter och gågatan för shopping, flertalet matbutiker m.m. Runt hörnet ligger Citytunnelns Triangelstation där man tar sig till t.ex. Kastrup på ca 15min. Låter det intressant? Välkommen att höra av er till mig.

Planlösning

Utförande

Byggår

1960

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 250

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen vid toppläget Triangeln. Här finns ett rikt restaurangliv, Triangelns köpcenter för shopping, flertalet matbutiker, goda parkeringsmöjligheter, Station Triangeln, gågatan m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage i källaren med hiss till lokalen på våning två. I övrigt parkering på gatorna samt flertalet parkeringsgarage i området.

Kommunikationer

Så väl bussförbindelser som tågförbindelser är goda med bussnavet kring Triangelns köpcenter samt Ciytunnelns Tringelnstation runt hörnan varifrån man tar sig till t.ex. Kastrups flygplats på ca 15min.

Övrig information

Övrigt

Bostadshus med kommersiella hyresgäster på gatuplan där plan två är vigt för kontor. Fastigheten är i en upplyftningsfas med flera nya bra lokalhyresgäster samt ett yttre som är på väg att moderniseras.

Spångatan 7
Sökhjälp