Murmansgatan 118, Sege industriområde, Malmö - Kontor
Fasadbild

Sege industriområde | Malmö

Favorit Dela

Murmansgatan 118

Väldisponerad kontorslokal.

Beskrivning

En funktionell kontorslokal med fyra kontorsrum och pentry. Ytorna anpassas efter er som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material. Lokalen är perfekt för den mindre verksamheten som vill ha utmärkt skyltläge och närhet till centrum. Fint ljusinsläpp i lokalen på våningsplan 3.Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
  • Total yta

    73 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Murman 11

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Med ypperligt skyltläge i ett av Malmös mest aktiva områden är denna fastighet belägen. Placeringen är utmärkt mellan Segekarusellen och gamla Sydsvenskan, parallellt med norra infarten till Malmö.

Närservice:

Med närhet till Malmö centrum finns ett mycket stort utbud av service. Inom gångavstånd finns en nyetablerad restaurang i den gamla "Sydsvenska fastigheten".

Kommunikationer:

Fastigheten är lättillgänglig för kommunikationer både in till Malmö centrum och ut från Malmö. I närheten finns anslutning till trafikleder samt busshållplats med flertalet busslinjer.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Rufus Björk

Rufus Björk

rufus.bjork@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 04

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Murmansgatan 118

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör